Un Tânăr Român Plecat La Muncă În Străinătate A Murit Într-Un Groaznic Accident În Franţa

Un Tânăr Român Plecat La Muncă În Străinătate A Murit Într-Un Groaznic Accident În Franţa

Cazul este cu atât mai șocant cu cât imaginile de la locul tragediei sunt infiorătoare! Vezi mai jos cum a fost distrusă mașina în care se afla Raul. Tânărul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire între fiarele contorsionate! Vestea tragică a fost făcută de colegii lui Raul George Voicu pe un grup al soferilor de pe Facebook.

„Ne-a mai părăsit un coleg ieri seară. Se numește Voicu Raul George. Dumnezeu să te odihnească! Condoleanțe familiei!”, a scris Răzvan, potrivit Observator.tv. Potrivit sursei citate, Raul era angajat ca șofer la o firmă din Lupeni, județul Hunedoara, iar în urmă cu aproximativ o săptămână a fost implicat într-un grav accident rutier în Franța. Impactul a fost atât de puternic încât mașina lui Raul a fost tăiată pe jumătate! Tânărul a supraviețuit impactului, însă a fost transportat la spital, cu un elicopter, în stare foarte gravă și a murit ieri seară.

Cronomirajul – un fenomen întâlnit în cea mai înspăimântătoare pădure din Rusia

Miasnoi Bor este o pădure de lângă orașul Novgorod, situată în zona numită Valea Morții, unde s-au înregistrat cele mai multe fenomene de cronomiraj din Rusia.

În timpul celui de al Doilea Război Mondial, sute de soldați germani și spanioli și-au pierdut viața în această pădure. Și în zilele noastre, în Miasnoi Bor pot fi întâlnite oseminte ale celor care au murit în crâncena luptă cu forțele sovietice.

Localnicii au numit Miasnoi Bor pădurea de carne. Cei care au vizitat zona au fost surprinși să constate că în pădure nu există păsări. Este un loc macabru, unde în liniștea apăsătoare se aud zgomote ciudate. Mai mult, cercetătorii care au studiat zona susțin că au avut viziuni colective.

Au fost martori la apariția unor umbre și siluete care se zăreau printre copaci. Pădurea adăpostește două lumi. Ziua este o liniște apăsătoare, iar noaptea, din pădure se aud zgomote înfricoșătoare. Miasnoi Bor este considerat un loc unde se produc numeroase fenomene paranormale. Se aud voci, multe dintre ele rostind cuvinte în germană sau zgomote cauzate de explozia obuzelor.

Cronomirajul este un fenomen întâlnit încă din Egiptul antic. Este o iluzie optică colectivă reprezentând obiecte sau persoane care au legătură cu trecutul sau cu viitorul.
Viziuni asemănătoare au avut și cretanii care au asistat la adevărate bătălii, care în realitate, avuseseră loc cu sute de ani înainte.

Cercetătorii consideră că fenomenul de cronomiraj este un tunel temporal, care face legătura cu trecutul sau viitorul. Au fost cazuri în care persoanele care s-au apropiat de astfel de zone au avut stări de epuizare fizică și mentală.

Cercetătorul rus Henry Silanov explică acest fenomen prin faptul că pe suprafața pământului există benzi magnetice care înregistrează evenimente și imagini ale trecutului.

x

Check Also

MOMENTE DE GROAZĂ PENTRU PASAGERII UNUI AVION

MOMENTE DE GROAZĂ PENTRU PASAGERII UNUI AVION CARE PLECA DIN CLUJ: ”AM AUZIT O BUBUITURĂ ...