Un om sărman a zgâriat din greșeală o mașină de lux și i-a lăsat un bilet proprietarului. Când a văzut ce scrie, bărbatul a încremenit

Un om sărman a zgâriat din greșeală o mașină de lux și i-a lăsat un bilet proprietarului. Când a văzut ce scrie, bărbatul a încremenit

Unii oameni își tratează mașinile ca pe membrii a familiei și unii ajung să creadă că nimic nu este mai important decât ele.

Proprietarii mașinilor de lux, în general, sunt foarte protectori cu aceste mașini -trofee și nu ar tolera nici măcar o simplă zgârietură. Așa că vă dați seama ce a gândit un bărbat atunci când a găsit o zgârietură pe mașina sa, a cărei reparație îl costa mii de dolari.

Un bătrân a devenit protagonistul unei povești de-a dreptul impresionante. Dacă mulți ar fugi de responsabilități, acesta a demonstrat că poate fi extrem de demn.

După ce a zgâriat o mașină de lux a unui om foarte bogat în timp ce și-a dus copiii la o plimbare, Qinlong a decis să rămână lângă mașină, unde a scris un mesaj pe care l-a lăsat lângă parbriz. Acesta și-a cerut scuze pentru gestul său și a spus că în acel caz nu muncește din cauză că afacerea sa a intrat în faliment. Familia sa avea mari probleme financiare și la ora respectivă nu avea decât 100 de Yuan.

Cu toate acestea, a promis că va plăti restul banilor pe care îi datorează reparației, doar că va dura câteva luni, dacă proprietarul va fi de acord cu acest lucru.
Proprietarul a găsit mesajul și l-a sunat pe Qinlong pentru a se asigura că vrea într-adevăr să plătească și i-a spus bărbatului că, de fapt, a zgâriat o altă marcă de mașină.
Însă acesta i-a dat un răspuns sincer și l-a întrebat cum ar putea să îl găsească pe proprietarul adevărat pentru a-și plăti datoria.

Când a văzut cât de onest este omul, proprietarul mașinii de lux i-a spus că nu este nevoie să mai plătească ceva, însă Qinlong a dezvăluit că este împotriva principiilor sale. Așa că bărbatul i-a propus să vină să lucreze în compania lui.

Polițiștii patrulau printr-o zonă părăsită când au văzut o mașină abandonată. S-au apropiat, dar când s-au uitat înăuntru au văzut ceva care i-a marcat și le-a adus lacrimi în ochi. Ce era în mașină și ce au făcut a ajuns la știri

Munca polițiștilor este grea pentru că în fiecare zi au de-a face cu obstacole din viața reală și provocări.

Într-o zi, doi ofițeri au trăit o experiență care i-a marcat. Aceștia patrulau pe străzi când au observat o mașină abandonată. Le-a atras atenția fiindcă era o zonă părăsită, cu excepția acelei mașini. Desigur că s-au apropiat pentru a o cerceta mai îndeaproape.

În cele din urmă s-a dovedit că mașina nu era deloc abandonată, ci era o adevărată casă pentru o familie de patru persoane. Un bărbat, o femeie și copiii lor de trei ani nu aveau casă, iar mașina era singurul loc unde puteau dormi.

Polițiștii au fost atât de mișcați de situația familiei încât au înțeles că le stă în putere să îi ajute. Au decis să nu ezite, ci să treacă la fapte. Unul dintre polițiști a sunat la un hotel din apropiere și a aranjat ca familia să poată dormi într-una dintre camerele de acolo. În plus, ei au contactat mai multe organizații pentru a se asigura că familia va primi de acum înainte sprijinul de care au nevoie. Prin doar câteva telefoane le-au schimbat viețile pentru totdeauna

x

Check Also

Un tată care își crește singur cei patru copii a comandat o pizza, dar nu se aștepta niciodată să pățească asta. Ce i-a făcut băiatul care i-a livrat comanda

Un tânăr a rămas fără cuvinte când a ajuns la adresa unde trebuia să livreze ...