Uimitor! Aceasta este cea mai mare vacă din lume! Are peste 1,90 m înălțime și cântărește peste o tonă! Cum arată animalul gigant e incredibil. Galerie foto

Big Moo, caci asa o cheama pe vacuta care a uimit lumea este cea mai inalta vaca de pe planeta. Are 1.90 cm, iar stapana ei pe langa ea pare un copil si corpul ei masiv cantareste peste 1 tona.

Crescuta in Australia vaca a uimit pe toata lumea deoarece la varsta de 7 ani continua sa creasca si sa devina din ce in ce mai mare. In prezent medicii veterinari cred ca au depistat cauza cresterii ei fara incetare.

Ca si in cazul oamenilor care sufera de gigantism, vaca din imagini are o dereglare a metabolismului care o face sa nu se opreasca nici acum din crescut.

Stapanii sunt foarte bucurosi ca vaca lor este celebra si se gandesc deja sa cheme o echipa de la Cartea Recordurilor ca sa omologheze “performanta” vacutei lor.

 

Această poveste este un banc, singurul ei scop este acela de a vă face să râdeți, dar veți putea face asta doar dacă citiți până la sfârșit. Garantez că nu veți regreta!

Într-o zi, Adam a venit acasă de la școală cu un zâmbet larg pe față, era foarte fericit dintr-un motiv foarte bun.

Adam și-a dat jos ghiozdanul și i-a spus tatălui său, pe un ton fericit: ,,Tată, m-am îndrăgostit de o fată. E minunată, ne place același tip de muzică, arată ca un înger și e deșteaptă foc. O să o invit în oraș și am nevoie să îmi zici cum să fac asta”.

,,Minunat, fiule! Cine e fata?”, a răspuns tatăl.

,,E Sandra, fiica vecinului, o știi, cea cu părul șaten”.

Tatăl a oftat și a răspuns: ,,Of, îmi doresc să nu-mi fi zis asta”.

Și-a pus brațul în jurul umerilor fiului și a continuat: ,,Uite, trebuie să-ți zic ceva, dar trebuie să-mi juri că nu-i vei spune mamei. Uite cum stă treaba: Sandra e de fapt sora ta”.

Adam a fost supărat, dar i-a promis să-i păstreze secretul murdar.

Câteva luni mai târziu, Adam a venit acasă de la școală și mai fericit decât prima dată și a zis: ,,Tată! Ghici ce? M-am îndrăgostit din nou. Fata asta e și mai uimitoare!”

Tatăl a răspuns: ,,Grozav, fiule! Cine e?”

,,E Angela, fiica celuilalt vecin.”

Tatăl a spus: ,,Oh, speram să nu zici asta. Uite, e un pic rușinos pentru mine ce îți voi spune, dar și Angela e sora ta.”

Adam a oftat resemnat, a zis că înțelege și că-i ține în continuare secretul.

Acest lucru s-a mai întâmplat de câteva ori, iar la final Adam era atât de enervat încât a început să plângă în camera lui.

Ușa era deschisă și mama lui l-a auzit, așa că a intrat la el să verifice ce are.

I-a zis: ,,Ce ai pățit, Adam? Vrei să vorbești cum mine despre asta?”

Băiatul i-a răspuns: ,,Mamă, sunt atât de supărat pe tata! M-am îndrăgostit până acum de cinci fete și nu pot să ies cu niciuna pentru că tata e și tatăl lor!”

Mama l-a îmbrățișat afectuos și i-a zis: ,,Oh, Adam. Poți să ieși cu cine vrei tu. El nu e tatăl tău.”

x

Check Also

Un om sărman a zgâriat din greșeală o mașină de lux și i-a lăsat un bilet proprietarului. Când a văzut ce scrie, bărbatul a încremenit

Un om sărman a zgâriat din greșeală o mașină de lux și i-a lăsat un ...