dfgdfg

Trebuie sa te obisnuiesti sa bei apa pe stomacul gol dimineata, imediat ce te-ai dat jos din pat. Dupa 10 zile consecutiv vei observa o schimbare in organismul tau

Ar fi foarte bine daca ai bea apa in fiecare dimineata, pe stomacul gol. Motivul? Studii stiintifice au relevat faptul ca, stomacul fiind gol, apa are efectul de a grabi trezirea si de a te transforma intr-o persoana mai eficienta. Medicii japonezi sustinca apa bauta dimineata oe stomacul gol contribuie la tratarea mai multor boli precum obezitate, epilepsie, artrita, boli cardiace, meningita, gastrita si lista ar putea continua.

Apa bauta pe stomacul gol este considerata un tratament natural care nu are efecte secundare, insate ajuta sa iti pastrezi starea de sanatate si sa eviti anumite probleme grave. Chiar daca, la inceput, nu poti bea un pahar intreg de apa, consuma cat reusesti si apoi, pe parcurs, creste cantitatea. Este foarte important sa iei micul dejun la cel putin 45 de minute dupa ce ai baut paharul de apa.

Poti face un obicei din a consuma apa dimineata indiferent daca intentia ta este de a ajuta tratamentul unor afectiuni sau daca vrei sa ai in general o stare buna de sanatate.Potrivit cercetatorilor japoneze, iata perioadele recomandate in functie de afectiunea de care suferi:Probleme gastrice: 10 zile; Constipatie: 10 zile; Presiune arteriala ridicata: 30 de zile; Diabet: 30 de zile; Tuberculoza: 90 de zile; Cancer: 180 de zile; Artrita: Primele 3 zile dintr-o saptamana.

Alte avantaje ale consumului de apa pe stomacul gol includ imbunatatirea functiilor sistemului digestiv si detoxifierea organismului. Urmand acest regim vei reusi sa ai o stare maibuna de sanatate si sa lupti contra unora dintre cele mai des intalnite afectiuni.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x