Toată lumea îl știe pe Cătălin Moroșanu, însă puțini o știu pe soția lui. E cutremurător ce a putut mărturisi după 16 ani de relație cu soția lui! Puține femei ar fi acceptat să facă așa ceva… Acum și-a făcut curaj să vorbească. A vrut să se afle de la el

Povestea cutremurătoare de viață a lui Cătălin Moroșanu. Luptătorul a vorbit în cadrul emisiunii de la Antena 1, despre lucruri mai puțin știute despre familia lui. Acesta a declarat că își mai dorește un copil.

Cătălin Moroșanu a vorbit despre copilărie și despre cele mai importante femei din viața lui. Soția lui este medic stomatolog și îi este alături de 16 ani.

“Eu am trăit în pădure. Am salvat și un copil de la înec când aveam 14 ani. Mi-am amintit de copilărie, de pădure, și mi-a venit chestia asta în cap. Citeam pentru capacitate, a început să plângă (copilul). M-am dus în apă și l-am prins de mânuță. Avea ochii deschiși și mult mâlc printre dinți și așa…și i-am făcut respirație gură la gură. Te ții de nas și bagi respirație. Copilăria pe care am avut-o la cămin m-a călit. Am luat nota 9 la bac. Am terminat Facultatea de Drept.

Advertisement
Am început să mă bat din ce în ce mai tare și să merg în Japonia, Tokyo. Mă băteam cu celebrități în afară, iar eu am crescut în pădure, mergeam cu vaca pe câmp. Eu și soția mea suntem împreună de 16 ani. Ne cunoaștem de la vârsta de 17 ani. Stăteam la cămin și împărțeam o conservă cu ton. Chiar sunt norocos că am găsit o pe sooția mea. Mi-a dăruit o fetișă, o cheamă Natalis. Știa care e plata, lipsa de acasă. Multe sacrificii, dar am mers mai departe.

Am făcut un copil, o să mai facem un copil. Ea e medic stomatolog. Deci tot timpul ne-am împins unul pe altul și așa reușim să fim o familie. respect femeile din două motive: din cauza mamei mele și a soției. Visul meu e să mi fac o academie, un templu al artelor marțiale. Să schimbăm sănătatea prin sport, să creștem. Anul ăsta mai am patru meciuri, mai lupt doi ani și apoi mă apuc de templu“, a povestit Cătălin Moroşanu.

Meteorologii fac anunțul: „În lunile viitoare începe. Trebuie să ne pregătim de…” Previziunile sunt sumbre

Un val de ger și viscol a cuprins Europa la începutul primăverii, fapt care este unul dintre efectele încălzirii globale. Un alt lucru îngrijorător este faptul că la Polul Nord se înregistrează temperaturi cu mult peste limita maximă obișnuită pentru această perioadă a anului. În consecință, meteorologii avertizează că oricând e posibil un dezastru ecologic de mari proporții, iar pe termen lung viața pe Terra va fi puternic afectată, cu consecințe greu de imaginat, potrivit a1.ro.

În timp ce în Europa iarna a fost neașteptată și geroasă, cu temperaturi de până la -35 de grade Celsius, la Polul Nord teperaturile cresc chiar și cu 25 de grade! Din cauza acestor temperaturi mult prea ridicate, Marea Bering se confruntă cu cele mai scăzute straturi de gheață înregistrate din 1980 până în prezent. Deși această ar trebui să fie înghețată în prezent, în partea de Vest a Alaskăi s-au observat valuri, nici urmă de gheață.

IN ROMÂNIA:

Administrația Națională de Meteorologie informează că un val de aer polar va traversa România în zilele ce urmează, aducând temperaturi negative. Vremea se va strica începând de sâmbătă, în zonele de nord și est. În noaptea dintre sâmbătă spre duminică va viscoli în Moldova, în nordul Munteniei și la munte. Meteorologii avertizează că există posibilitatea unui șoc termic, reprezentat de trecerea subită de la temperaturi de 20 de grade la temperaturi de sub 0 grade. Frigul va fi resimțit și mai puternic din cauza vântului accentuat. Nu numai România va fi afectată de acest episod termic. Valul de aer rece va trece peste întreaga Europă.

În plus, potrivit MEDIAFAX, un strat de zăpadă de aproape 40 de cm s-a aşternut într-un oraş din Sahara. Este pentru a treia oară în 37 de ani când în oraşul Ain Sefra din Algeria ninge.

„Ţinând cont că în ultimii trei ani am asistat la temperaturi medii globale cu circa 1 grad Celsius pentru nivelurile preindustriale, este posibil acum ca încălzirea continuă cauzată de gazele cu efect de seră alături de variabilitatea naturală să se combine astfel încât să depăşim temporar 1,5 grade Celsius în următorii cinci ani”, a declarat profesor Stephen Belcher, cercetător şef în cadrul Met Office.

Mai mult, oamenii de știință atrag atenția că schimbările de climă la nivel global fac ca temperatura apei din Mărea Neagra să crească cu 0,02 grade anual. Această situație afectează în mod negativ vegetația și fauna, dezvăluie specialiștii contactați de Știrile Pro TV. De asemenea, pentru țara noastră s-au emis avertizări meteorologice pentru vreme extrem de rece.

Fenomenul își are originile chiar la poli, unde calota glaciară dispare bucată cu bucată. Desalinizarea Mării Negre are legătură cu încălzirea globală, atrage atenția NASA, care a surprins imagini din spațiu cu apa de aici, în culori de smarald. Estimările specialiștilor arată că nivelul Mării Negre va crește cu 120 de centimetri în următorii 50 de ani.