cfvsvdfv

Tatuaje 3D atat de bine realizate incat o sa crezi ca sunt minciuni. Pe al 5 lea l-ai face si tu

A avea un tatuaj poate reprezenta un mod de viaţă pentru unii oameni. Alţii le fac doar că aşa e la modă, în timp ce unii oameni îşi „pictează pe corp” numele sau chipurile celor dragi.

Cei mai mulţi, însă, sunt încântaţi de modul în care sunt realizate aceste “picturi” pe corp. Ca tot ce există pe Pâmânt, arta de a realiza un tatuaj este în continuă dezvoltare. Ultima modă şi poate cea mai spectaculoasă este aceea de a avea un tatuaj 3D. Cei de la lolwot.com a făcut o selecţie cu cele mai spectaculoase tatuaje 3D realizate vreodată.

Vezi în galeria foto de mai sus o serie de tatauje care au uimit întreaga lume.

1. O privire patrunzatoare!

2. Ca si cum te-ai afla in spatiu

3. O masina de tatuat

4. Fantastic!

5. Uita-te la palme!

6. Chiar pare robotizat!

7. Infricosator!

8. Pare atat de real!

9. Cum a facut?

10. O opera de arta!

La origine, tatuajele erau semnul apartenenței la o comunitate sau la un grup social care voia să se delimiteze de restul societății. Pe măsură ce s-au răspândit în societățile moderne, tatuajele au ajuns să reflecte gusturile proprietarilor și să stea sub semnul modei.

În spațiul românesc, primul om care a studiat serios tatuajele a fost medicul legist Nicolae Minovici, care în anul 1898 a susținut lucrarea de licență cu titlul „Tatuajele în România”. Teza sa conține informații interesante despre desenele în tuș pe care le purtau pe piele diferitele categorii de delincvenți: prostituate, criminali, hoți sau vagabonzi. Deși cele mai multe tatuaje erau făcute în libertate, incizia cu tuș se practica și în închisoare sau în armată.

Dacă în România comunistă pușcăriașii (cu celebrele cinci puncte pe mână, simbolizând omul închis între patru pereți) și marinarii (cu ancore, inimi și declarații de dragoste pe mușchiul brațului sau antebraţ) erau printre puținii care își făceau tatuaje, lucrurile s-au schimbat în prezent. Tatuajul în sine devine ceva tot mai comun, așa că singurul mod de a ieși în evidență este de a-ți face unul cât mai original.

În saloanele de la noi din țară, un tatuaj minim costă în jur de 100 de lei, în timp ce unul complex, ce acoperă tot spatele clientului și se realizează în mai multe ședințe, poate ajunge și la 3.000 de euro. Totuși, cele 3.000 de euro sunt o nimica toată pe lângă valoarea celui mai scump tatuaj din lume, de 924.000 de dolari (tatuajul este făcut din 612 diamante Shimansky).

Mai mult, nu va jucati cu focul si cu pielea dvs!
Daca pana acum aveati impresia ca toti artistii sunt la fel de buni, va inselati. Fiecare este diferit. Fiecare are stilul lui si mai ales, pretul lui. Tine minte: tatuajul va arata exact pretul pe care l-ati platit!

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x