Stefan Banica Jr. a ajuns de urgenta la spital! Ce s-a intamplat cu solistul

Stefan Banica Jr. a acuzat dureri abdominale puternice si a ajuns pe mana medicilor. Cantaretul a fost supus la analize mai amanuntite si i s-a recoltat sange. Solistul se plangea de mai mult timp de dureri, insa ezitase sa se duca la doctor.

“Frământat de o stare digestivă rea, Ştefan Banica jr, a trebuit să apeleze la consultul medicilor şi s-a prezentat la Floreasca. Bănica a apelat la medicii de acolo. Ei au pus diagnosticul că e vorba de o indigestie, crampe digestive. O infecţie. El va fi în continuare investigat. Cei mai buni profesori vor culege datele din teste”, a spus Florin Condurateanu, la un post tv.

Stefan Banica Jr. formeaza un cuplu de mai mult timp cu Lavinia Parva. Cei doi s-au casatorit in secret, anul trecut, in Bulgaria, la Balcic.

BRIGITTE ȘI ILIE NĂSTASE, BĂTAIE ÎN PLINĂ STRADĂ! ANUNȚUL FĂCUT, CU LACRIMI ÎN OCHI, DE SOȚIA MARELUI TENISMEN

Brigitte și Ilie Năstase s-au certat din nou. Se împăcaseră după ce bruneta a anunțat că divorțează de fostul mare tenismen, însă acum se pare că despărțirea lor e definitivă. Brigitte a susținut că Ilie are o amantă, iar acum s-au bătut în plină stradă. Ilie a tras-o de păr pe Brigitte.

„Am depus iar actele de divort. Pe mine nu ma intereseaza o ecuatie cu mai multe necunoscute. Nu ma intereseaza barbatii care au 30 de amante si o sotie care ar trebui sa il astepte acasa cuminte. Eu nu pot sa traiesc cu mai multe femei in spate.

Familia ieșise la o înghețată, o femeie a văzut cât sunt de fericiți și s-a oferit să le facă o poză. Câteva zile mai târziu ea a primit un mesaj care i-a dat fiori și a îngrozit-o. Uite ce scria în mesaj și cine era femeia din imagine
Nu știi niciodată când un gest frumos pe care îl faci pentru un străin fără să te gândești prea mult, poate deveni ceva incredibil de puternic fără să îți dai seama.

Joyce Rhinehart și-a scos nepotul la o înghețată după antrenamentul de tenis al acestuia, și, în timp ce plecau, au zărit o familie drăguță care se bucura împreună de înghețată. Brusc, femeia a simțit o nevoie ciudată de a le face o poză, i-a întrebat și ei au fost de acord.

Iată ce a spus Joyce în postarea ei de pe Facebook: ,,Am făcut poza asta și apoi am dat telefonul meu fiicei lor, i-am spus să și-o trimită pe unul din telefoanele lor.”

Câteva zile după această scurtă și drăguță întâlnire cu familia, Joyce a fost surprinsă să primească un mesaj pe telefon de la un număr necunoscut. A verificat mesajul și a simțit fiori pe șira spinării în timp ce-l citea.

Mesajul era acesta: ,,Dragă doamnă, ne-ați făcut o poză în fața unul magazin de înghețată pe data de 8 iunie. Soția mea a murit ieri și asta este ultima fotografie pe care o avem cu întreaga familie împreună. Vă rugăm să acceptați cea mai adâncă recunoștință pentru gestul dumneavoastră bun. Pentru mine înseamnă totul. Vă mulțumesc din toată inima”.

După acest mesaj care pur și simplu a cutremurat-o, Joyce a ținut legătura cu tatăl, și a aflat că femeia fusese bolnavă de un an. Joyce, în postarea ei, a scris: ,,Nu subestimați niciodată un gest frumos pe care îl faceți aleatoriu, aparent dintr-un moft de moment, inima mea e acum grea fiindcă e alături de această familie drăguță pe care nici măcar nu o cunosc, e incredibil că le-am făcut acest cadou care înseamnă acum totul pentru ei, doar pentru că mi-am ascultat instinctul și intuiția în acea zi. Sunt uimită!”

x

Check Also

MOMENTE DE GROAZĂ PENTRU PASAGERII UNUI AVION

MOMENTE DE GROAZĂ PENTRU PASAGERII UNUI AVION CARE PLECA DIN CLUJ: ”AM AUZIT O BUBUITURĂ ...