O tânără mergea singură pe marginea drumului – apoi un cerşetor vine spre ea strigând: „Întoarce-te în maşină şi blochează uşile!”

În zilele noastre, societatea în care trăim este tot mai egoistă şi ocupată pentru a mai acorda atenţie celor din jur.

Cu toate acestea, o tânără care mergea singură pe autostradă, are dovada clară că încă mai există speranţă.

Într-o situaţie în care totul mergea prost, o persoană minunată a apărut pentru a o ajuta… şi era cineva la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Kate McClure, era în maşina ei conducând prin Philadelphia, când, dintr-o dată, autovehiculul s-a oprit. Femeia a intrat în panică, dar a reuşit să pună maşina pe marginea drumului.

Neştiind ce să facă, a ieşit din maşină şi a decis să meargă pe jos până la cea mai apropiată benzinărie.

Pe drum, ea a întâlnit un cerşetor care i-a spus să se întoarcă în autovehicul şi să blocheze uşile.

Tânăra l-a ascultat şi la scurt timp după omul s-a întors cu un bidon de combustibil. Bărbatul era un om al străzii şi cheltuise ultimii 20$ pentru a o ajuta pe Kate.

Numele lui este Johnny Bobbitt Junior, 34 de ani, fost şofer pe ambulanţă. Din păcate, el trăia pe străzi de aproximativ un an.

În ciuda experienţei sale triste de viaţă, Johnny nu a ezitat să o ajute pe Kate. Cu ultimii 20$ el a umplut bidonul cu benzină şi a făcut un gest cât o mie de cuvinte.

Dar povestea abia începe. Kate a decis să returneze favoarea bărbatului care îi întinsese o mână de ajutor.

Kate şi prietenul ei l-au vizitat pe Johnny mai multe zile la rând timp de câteva săptămâni şi i-au dat bani, hrană şi alte lucruri necesare.

În aceste săptămâni, cuplul a aflat mai multe despre Johnny şi cum a ajuns pe stradă. Au revăzut fotografiile postate pe Facebook şi le-a venit o idee.

„M-am uitat la fotografii şi m-am gândit: Acest lucru mi se poate întâmpla chiar mie”, a spus Kate.

Odată ce l-au cunoscut mai bine pe Johnny, tânăra şi prietenul ei s-au hotărât să-l ajute să-şi recapete viaţa.

Şi ştiau că trebuie să facă mai mult decât să îi aducă de mâncare. Pe 10 noiembrie, au lansat o campanie pe platforma Go Fund Me pentru a strânge bani pentru Johnny.

Scopul campaniei a fost de a obţine suficienţi bani pentru a acoperi cheltuielile de chirie şi utilităţi pentru câteva luni.

Nu după mult timp, au primit nişte donaţii şi au decis să-l surprindă pe Johnny cu vestea bună. Chiar i-au adus o sticlă de şampanie pentru a sărbători.

„Mi-au transformat viaţa”, a spus Johnny fericit. Cuplul este foarte impresionat de succesul pe care îl are campania, şi vor continua să-l ajute până când prietenul lor îşi va recăpăta viaţa.

Aceşti oameni incredibili dovedesc că încă mai există speranţă şi că putem face lumea un loc mai bun… să privim în jurul nostru şi să oferim ajutor celor care au nevoie de el.

Distribuiţi această poveste de viaţă dacă sunteţi de acord!

I-a cumpărat micul dejun unui cerșetor și a primit în schimb o adevărată lecție de viață

Casey Fischer, o tânără mamă și încă studentă, își lua micul dejun la Dunkin’ Donuts, când în local a intrat un cerșetor.

Pentru că i s-a făcut milă de el, femeia s-a hotărât să îi cumpere bărbatului micul dejun și l-a poftit la masă alături de ea.

Recunoscător, bărbatul s-a așezat la masă și a început să îi prezinte povestea lui de viață lui Casey.

I-a spus că numele lui este Chris, că nu și-a cunoscut niciodată tatăl, iar mama lui a murit din cauza cancerului.

I-a povestit lui Casey faptul că a început să ia droguri pentru a scăpa de depresie, că nu are un acoperiș deasupra capului și că oamenii sunt răi cu el din cauza acestor circumstanțe.

Casey s-a ridicat de la masă pentru că trebuia să ajungă la serviciu, dar bărbatul a rugat-o să mai aștepte câteva momente. I-a cerut o foaie și un pix, apoi i-a înmânat un bilețel.

Și-au luat la revedere, iar în drum spre serviciu Casey a deschis bilețelul și a început să plângă după ce l-a citit:

„Astăzi voiam să mă sinucid, dar datorită ție nu voi mai face acest lucru. Îți mulțumesc, suflet frumos!”.

Femeia a postat mesajul emoționant pe o rețea de socializare, unde s-a viralizat instant.

„Se numește Chris. Este unul dintre cei mai onești și sinceri oameni pe care i-am cunoscut vreodată.

Încearcă din răsputeri să își depășească condiția și să ajungă un om normal, în memoria mamei lui, dar de fiecare dată se lovește de indiferența oamenilor”, a povestit Casey.

x

Check Also

Un tată care își crește singur cei patru copii a comandat o pizza, dar nu se aștepta niciodată să pățească asta. Ce i-a făcut băiatul care i-a livrat comanda

Un tânăr a rămas fără cuvinte când a ajuns la adresa unde trebuia să livreze ...