img-2

Nu ai loc de muncă? Statul îţi dă 40.000 de lei. Iată cum îi poţi obţine!

Tinerii fără un loc de muncă ar putea accesa un credit de până în 40.000 de lei, cu dobânda subvenţionată de stat şi garantat în proporţie de 80% de Fondul de Garantare al statului, potrivit unui proiect de lege pentru instituirea schemei de ajutor de stat „Împrumuturi fără dobândă pentru tineri”, publicat în programul legislativ al Guvernului României pentru acest an, perioada mai – decembrie.

Proiectul de lege este iniţiat de Secretariatul General al Guvernului (SGG) şi de Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză (CNSP).

„Programul are ca scop facilitarea accesului la finanţare, pentru tinerii sub 26 de ani care nu au un loc de munca sau care sunt în perioada studiilor”, se arată în proiectul consultat de News.ro.

Valoarea maximă a creditului 40.000 lei, iar statul acordă o garanţie de 80% prin Fondul de Garantare.

Pentru a-l accesa, nu este nevoie ca tinerii să aibă venituri, rata dobânzii este robor la trei luni plus 2%, iar dobânda este subvenţionata de stat.

Durata creditului este 5 ani, iar destinatia împrumutului este „acoperirea nevoilor unui tânăr: educaţie, sănătate, cultură, sport”.

A făcut amor cu iubita lui, dar ce a făcut după bărbatul din Constanța întrece orice imaginație. „Este de-a dreptul…”

A făcut amor cu iubita sa, dat în tot acest timp bărbatul din Constanța pusese la cale un plan diabolic.

Individul a plasat un telefon în șifonier și a înregistrat tot actul sexual. După acest episod și-a terorizat fosta iubită și a șantajat-o că, dacă nu-i dă 8.000 de euro, o să-i trimită înregistrarea actualului partener al femeii.

În plus, a amenințat-o și cu moartea. „Am mers la domiciliul său. Acolo mi-a venit ideea să înregistrez video o parte din întâlnire, fără a avea un motiv anume sau un scop. În acest sens, am poziţionat telefonul meu mobil într-un şifonier din cameră, între mai multe articole de îmbrăcăminte, după care am întreţinut relaţii sexuale (…). Ulterior, am observat că am filmat doar o parte din întâlnire, memoria telefonului fiind limitată”, a declarat bărbatul în cursul urmăririi penale (rolli.ro). „Dumnezeul mă-tii dacă nu te omor eu pe tine, vezi tu!”, a fost doar una din amenințările lansate de bărbat.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la doi ani şi o lună de închisoare cu suspendare, scrie Adevărul.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x