sarut

N-o sa-ti vina sa crezi! Ce i-a spus Printul Harry lui Meghan Markle cand a vazut-o in rochia de mireasa! Te vei emotiona pana la lacrimi!

Atmosfera de poveste la nunta regala. Declaratia pe care Printul Harry i-a facut-o lui Meghan Markle cand a vazut-o in rochie de mireasa i-a impresionat pe toti.

Dupa ce a fost condusa de Printul Charles pe Meghan , Printul Harry i-a spus :”Multumesc , tata!”. El a ramas fara cuvinte cand si-a vazut mireasa intr-un cadru demn de cele mai frumoase basme. In acele momente de emotie pura, Harry i-a spus sotiei sale „Arati uimitor! Mi-a fost dor de tine!”.

Cei doi nu au petrecut noapte dinaintea ceremoniei religioase impreuna. Printul a fost impresionat aproape pana la lacrimi de frumusetea sotiei sale.

Uluitor! Printul Harry a facut gestul emotionant in memoria printesei Diana! Ce a decis mirele chiar inainte de ziua cea mare!

wege

Printul Harry a facut un gest impresionant chiar inainte de vestita nunta, ca omagiu adus mamei sale.

Printul Harry i-a invitat la nunta pe cei trei frati ai mamei sale , un gest emotionant ca omagiu adus acesteia.  Printesa Diana a murit in 1997, iar Harry a decis sa faca un gest de multumire fata de mama sa in cea mai importanta zi din viata lui.

Gesturile impresionante nu s-au oprit aici. Printul a adaugat si doua diamante de ale ei la inel , pe langa faptul ca a decis sa ii implice pe membrii familiei din partea mamei sale in marele eveniment.  Una dintre matusile printului va tine un discurs la finalul ceremoniei religioase.

Comentează

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x