horoscop-mihai-voropchievici-5

Horoscopul săptămânii 21-27 mai, prezentat de Mihai Voropchievici!

Acestea sunt previziunile pentru săptămâna ce urmează, pentru toate zodiile. Numerologul Mihai Voropchievici spune că două zodii au protecție divină…Racii și Peștii!

Așadar, să luăm fiecare zodie în parte și să vedem ce ne așteaptă în următoarea perioadă.

Berbec: Trebuie să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante.

Taur: Pentru că Uranus e la el în zodie, trebuie să aibă răbdare și să nu forțeze mâna norocului.

Gemeni: Schimbări și pentru ei – ori schimbă locul de muncă, ori domiciliul. Există posbilitatea și unei schimbări de profesie. Acționați cum simțiți.

Rac: Racii au o săptămână de protecție divină. Noua săptămână le aduce și lor schimbări. Orice ar face sunt protejați.

Leu: Au o săptămâna mai grea, cu ceva încercări.

Fecioară: Sunt atenționați că au ceva scăpări. Efortul gândirii lor din săptămânile trecute a ajuns pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să aibă grijă cum acționează.

Balanță: A ieșit soarele pe strada lor. O certitudine că cineva se gândește la tine intens și îți va trimite un cadou minunat.

Scorpion: Are runa întoarsă și sfaturi două: să se liniștească, să se tempereze, să se relaxeze. Să nu-și mai facă tot felul de griji față de starea de sănătate sau alte probleme pe care pot să le aibă rudele.

Săgetător: Trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a trece de o bătălie. Sfatul runei: stați calmi! Totul se aranjează dacă nu dați amploare conflictului.

Capricorn: Sfatul runei pentru Săgetător e valabil și pentru tine. Dacă nu vă îngrijorați și sunteți calmi, totul se aranjează.

Vărsător: Sfatul runei: Dozați-vă forțele pentru a vă consolida poziția, în primul rând la serviciu și apoi acasă, dar și în societate.

Pești: Pregătiți-vă pentru o suită de schimbări majore într-un viitor apropiat. Protecția divină e întotdeauna cu voi.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x