horoscop-mihai-voropchievici-4

Horoscop 21 mai 2018. Gândiţi cu atenţie alegerile pe care le faceţi în această zi, în afacerile personale şi negociaţi cu tact, altfel riscaţi să pierdeţi sume fabuloase de bani

Horoscop 21 mai 2018. E o zi în care trebuie să aveţi grijă în cine vă puneţi încrederea şi de cine să vă feriţi. Gândiţi cu atenţie alegerile pe care le faceţi în afacerile personale şi negociaţi cu tact, altfel riscaţi să pierdeţi sume fabuloase de bani.

Iată previziunile astrologice ale zilei de luni pentru toate zodiile:

Horoscop 21 mai 2018 Berbec

Pentru Berbec astăzi, riscul de a suferi de o boală a organelor respiratorii superioare crește. Puteţi reduce acest risc dacă refuzați să consumați băuturi răcoritoare sau înghețată. În general, începutul unei noi săptămâni de lucru va fi pozitiv și plin de entuziasm. În afacerile profesionale, veţi fi chemat să ajutați o persoană cu care sunteţi într-o oarecare competitivitate.

Horoscop 21 mai 2018 Taur

Taurul astăzi nu este prea binedispus. Pe tot parcursul zilei vă veţi lupta cu o stare proastă, dar apoi veţi decide brusc că vă poate aduce beneficii tangibile. Deci, în timp ce sunteți suparat, nimeni nu va putea să vă înveselească. Chiar și un coleg, obișnuit să-ţi ceară mereu ajutor pentru a-i face tu munca, nu te va deranja cu o astfel de cerere. Totuși, țineți-vă iritarea în limitele a ceea ce este permis; nu vă avântaţi în dispute sau altercaţii pentru a nu înrăutăţi situaţia.

Horoscop 21 mai 2018 Gemeni

Gemenii pe 21 mai sunt capabili să facă o achiziție foarte profitabilă. Aţi vorbit în trecut de foarte multe ori despre achiziţionarea acestui obiect, dar niciodată nu aţi avut sufiecienţi bani. Astăzi găsiţi obiectul mult visat într-unul din târgurile deschise în oraşul dvs. şi fără ezitare îl veţi cumpăra. Spre sfârşitul zilei, nu vor fi alte evenimente considerabile, aşadar vă veţi bucura de noua achiziţie în locuinţa dumneavoastră, în timp ce vă veţi relaxa şi vă veţi bucura de timpul liber rămas.

Horoscop 21 mai 2018 Rac

Racul va trebui să-și facă griji cu privire la soarta noilor proiecte. Autoritățile nu vor aproba niște documente şi va trebui să remediaţi situaţia cât mai repede cu putinţă. Unul dintre colegii dvs. (o persoană pe care nu ați considerat-o niciodată prietenul dvs. apropiat) vă va ajuta să vă îndepliniți această sarcină. La sfârșitul zilei, veţi realiza că această persoană a făcut un gest foarte frumos şi îi veţi invita să ieşiţi pentru a vă cunoaşte mai bine.

Horoscop 21 mai 2018 Leu

Leul astăzi ar trebui să se pregătească mental pentru o cantitate enormă de muncă. Unii dintre colegii dvs. vor fi trimiși într-o altă locație și veți fi anunţaţi să îndepliniţi și îndatoririle lor. Din acest motiv, vă veți întoarce acasă mai târziu decât de obicei. Ajunşi târziu acasă, nu veţi avea puterea decât să vă aşezaţi pe canapea, să porniți televizorul și timp de câteva ore, să butonaţi telefonul mobil, încercând să depăşiţi mai multe nivele în unele aplicații pentru jocuri.

Horoscop 21 mai 2018 Fecioara

Fecioara are dreptul la o recompensă pentru anumite sarcini îndeplinite cu succes în trecut. Această recompensă vine şi datorită vorbelor bune puse la şef de o persoană pe care ai ajutat-o în trecut de mai multe ori. Astăzi, ea vă va salva de nişte necazuri de care nici măcar nu aţi avut timp să conştientizaţi. Acest incident vă va demonstra încă o dată că există pe lume şi oameni cinstiți și nobili, iar acest coleg nu este o excepție (veți face astfel de concluzii când vă veți liniști).

Vezi pagina următoare

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x