horoscop-neti-sandu

Horoscop 20 mai 2018. Bani, o cerere în căsătorie şi un cadou neaşteptat

Horoscop 20 mai 2018​. O zi perfectă pentru relaxare în propria locuinţă. Desigur, starea de lenevire nu vă va aduce rezultate productive, dar vă va oferi ceva mai valoros: linişte şi odihnă, lucruri de care nu aţi avut parte prea des în ultimul timp.

Bucuraţi-vă de acest timp liber, pentru a vă încărca energetic şi a începe o nouă săptămână de lucru cu entuziasm.

Horoscop 20 mai 2018 Berbec

Berbecul astăzi va fi prea vorbăreț. Dacă vă aflați în apropierea unui „spion”, cu siguranță veți dezvălui informaţii incriminatoare de calitate despre dvs., despre rude sau colegi de la muncă. Pentru a nu crea probleme din cauza dorinţei voastre de a vorbi, încercați să direcționați orice dialog pe un canal neutru. Riscaţi altfel să spuneţi lucruri care vor fi folosite împotriva voastră în viitor. Secretele trebuie să rămână secrete, mai ales dacă şi dvs. aveţi câteva.

Horoscop 20 mai 2018 Taur

Taurul în această zi îşi va ocupa timpul discutând despre fapta uneia dintre rudele apropiate. Într-adevăr, vestea este una care merită lăudată, motiv pentru care veţi face chiar o postare specială pe pagina dvs. de social media. Nu uitaţi însă de afacerile personale. În această zi veţi avea nevoie de o atenţie deosebită din partea partenerului de viaţă, mai ales pentru că vă gândiţi să organizaţi o cerere în căsătorie. Ascultați cu atenție cuvintele și sfaturile utile din partea acestei persoane.

Horoscop 20 mai Gemeni

Gemeni se simt dezamăgiţi, din cauza faptului că duc o viaţă solitară. Oriunde mergeţi, întâlniţi doar persoane care nu vă inspiră şi nu vă animă starea de spirit. Apropo, dacă purtaţi vreun dialog cu unul dintre foştii parteneri, nu încercaţi să le dovediţi nimic, acest lucru ar fi inutil şi nu vă va aduce satisfacţie pe termen lung, ba chiar s-ar putea să regretaţi această laudă de sine de care nici dvs. nu sunteţi convins. Cel mai potrivit lucru pe care îl puteţi face este să aşteptaţi să treacă această zi, fără să plănuiţi prea multe activităţi. Relaxaţi-vă şi gândiţi-vă la portretul psihologic al persoanelor cu care v-aţi dori să comunicaţi.

Horoscop 20 mai Rac

Racul nu ar trebui să-și deschidă portofelul pentru a face o achiziție spontană în această zi. În primul rând, pentru dvs. acest lucru se va dovedi a fi prea costisitor și în al doilea rând, nu aveți nevoie de produs. Pentru a evita acest capriciu, amintiți-vă de lucrurile care reprezintă într-adevăr o prioritate pentru dvs. Deci, dacă strângeţi bani pentru o mașină nouă, ar merita să riscați să pierdeți banii din cauza achizițiilor nerezonabile?

Horoscop 20 mai Leu

Leul ar trebui să dea dovadă de tact atunci când pregătește un discurs pentru persoana iubită. Ei nu vor fi de acord cu proiectul propus până când nu vor vedea cum îi ajută. Sarcina dvs. este să faceţi tot ce e în puterea dvs. pentru a avansa motivația potrivită. Da, nu va fi ușor, dar puteți să apelați la toată ingeniozitatea dvs. naturală și, cu siguranță, veți trece peste această situaţie, iar lucrurile se vor aşeza în favoarea dvs.

Horoscop 20 mai 2018 Fecioară

Fecioara va avea parte de o surpriză din partea jumătăţii sale, mai exact, va primi un cadou neaşteptat. Când îl veţi deschide, veţi vedea că în spatele ambalajului este exact ceea ce v-aţi dorit de foarte multă vreme, dar este un obiect foarte costisitor, pentru care partenerul dvs. nu are posibilitatea financiară de a-l achiziţiona. Indiferent de acest lucru, nu încercaţi să îl faceţi să se simtă prost pentru că a decis să cheltuiască banii pentru a vă face aduce bucurie, doar spuneţi „mulţumesc” şi apreciaţi gestul.

Vezi pagina următoare

Comentează

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x