33027628_1829897487056514_517704740700684288_o

De ce era liber locul din fața Reginei Elisabeta la nunta Prințului Harry și-a lui Meghan Markle? Explicatia pentru care acest loc a fost lasat liber este incredibila! Toti au crezut ca era pentru Diana, dar…

Nunta regală, care a avut loc sâmbătă, la Castelul Windsor, a fost analizată în detaliu de specialiștii în etichetă. Un amănunt care a stârnit controverse și interesul tuturor a fost scaunul liber din fața Reginei Elisabeta a II-a. Mulți au speculat că acela ar fi fost tributul mirilor pentru regretata prințesă Diana. Ei bine, în realitate, lucrurile stau ușor diferit.

Dintre toate fețele faimoase prezente la nunta Prințului Harry a lipsit cea mai importantă: cea a mamei mirilor, care a plecat din noi, în urma unui tragic accident rutier, în 1997. Mulți au speculat, așadar, că locul liber, din fața reginei Elisabeta, la nunta Prințului Harry ar fi fost destinat Prințesei Diana. Ei bine, această ipoteză este una eronată, alta fiind explicația pentru acel loc liber.

Adevărul este că acel loc liber în fața Reginei Elisabeta nu era destinat nimănui. Și asta pentru că nimeni nu are voie să stea în fața Majestății Sale Regina Marii Britanii. Cum aceasta a preferat să stea în rândul doi, alături de soțul ei, Prințul Philip, locul din fața ei a fost lăsat liber. ”Locul din fața reginei Elisabeta este mereu lăsat liber, după cum a precizat Palatul Buckingham. Ea trebuie să fie văzută. Iar locul pe care l-a ocupat azi este, chipurile, locul ei favorit.”, a putut fi auzită o jurnalistă, care comenta pe maginea ceremoniei religioase.

loc-liber-768x576
Nimeni nu are voie să stea în fața reginei

Cât despre tribut adus Dianei, mirii Meghan și Harry au avut grijă, într-adevăr, să o comemoreze în ziua cea mare. Trandafirii albi, de exemplu, prezenți atât în aranjamentele florale, cât și-n buchetul miresei, au fost aleși cu gândul la Prințesa Diana, aceștia fiind florile ei favorite. Chiar și inelul cu smarald și aquamarin, purtat de Meghan, la recepția de după ceremonia religioasă, a fost ales din colecția de bijuterii a Prințesei Diana.

meghan-markle-ring
Inelul aparține regretatei prințese Diana

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x