s604x0_Meghan_Markle

Cine este, oficial, cea mai frumoasa femeie din Palatul Buckingham. Kate Middleton sau Meghan Markle?

Specialistii in chirurgie estetica din Marea Britanie au realizat un top al celor mai atragatoare femei din Palatul Buckingham. Viitoarea sotie a Printului Harry a detronat-o nu doar pe Kate Middleton, ci si pe Zara Phillips, Printesa Beatrice si Printesa Eugeniem, aceasta avand cea mai armonioasa fata.

Luand ca reper un raport perfect al dispunerii si formei ochilor, nasului si barbiei pe fata feminina, chirurgul Julian De Silva, citat de DailyMail.co.uk a facut un clasament al trasaturilor faciale ale celor cinci membre ale familiei regale. Pe primul lor se situeaza Meghan Markle, perfecta in proportie de 87,4%, urmata de Kate Middleton cu un procentaj de 86,8%.

“Meghan are un nas aproape perfect sculptat, cu un scor de 98.5 %, pozitia ochilor este cum trebuie si, in plus, are o barbie superba si feminina, in forma de V sau de inima. Kate are un spatiu perfect intre nas si buze si altul la fel de armonios intre ochi. A punctat mai putin decat Meghan din cauza barbiei si a liniei maxilarului, mai putin apropiate de cele perfecte”, a spus expertul, potrivit one.ro. Pe locul trei se afla Zara Phillips, cu 81,6%, urmata de Printesa Beatrice cu 80,7%, iar pe ultimul loc se afla Printesa Eugenie, cu 79,3%.

În sfârșit, este fericită și împlinită! Andreea Marin anunță momentul important din viața ei

Fullscreen-capture-5192018-94327-PM

O femeie puternică, o femeie înțeleaptă și o femeie care emană fericire și iubire prin toți porii. Ea este Andreea Marin, cea care a reușit să se ridice în orice moment al vieții sale și să fie pe zi ce trece un exemplu pentru cât mai multe femei. Vedeta are apariții impecabile și tot timpul reușește să se facă remarcată.

După ce viața a pus-o la încercări, Andreea Marin a reușit să treacă peste orice experiență mai puțin plăcută a vieții. Vedeta iubește și este iubită, are o fetiță superbă lângă care trăiește momente unice și pline de bucurie, dar și un bărbat lângă care a învățat să iubească și să zâmbească din nou.

Recent, Andreea Marin a fost într-o scurtă vacanță, în Malta, loc care a impresionat-o profund. Vedeta a fost împreună cu iubitul ei, de data aceasta fără micuța Violeta. Cât timp a fost plecată, jurnaliștii au scos la iveală un detaliu mic, dar destul de important: inelul pe care Andreea Marin îl purta pe deget.

Ei bine, după ce întrebarea ”Andreea Marin se mărită?” a stat pe buzele tuturor, am întrebat-o pe aceasta ce reprezintă inelul pe care îl purta pe deget în vacanță. Infinitul! Asta reprezintă bijuteria care stătea pe degetul vedetei.

Fullscreen-capture-5192018-94032-PM

”Mă bucur de un moment fericit în viață și cred că asta te ajută să emani lumină în afara ta. (…) Desprins din povești locul acela (n.r. – Malta). Revăd în minte castelele, soarele care mi-a mângâiat părul și umerii și dragostea pe care am luat-o cu mine acolo.

Ea (n.r. – Violeta) a avut altceva de făcut de data aceasta, așa că am fost doar noi. Este un inel pe care l-am primit din altă parte, este un inel de la Malvina Cervenschi, un inel cu simbolul infinitului, nu este o verighetă dacă la asta vă gândiți.”, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Vedeta ne-a obișnuit cu apariții impecabile, iar aceasta ne-a spus care este secretul ei. ”Nu reușesc pentru că este meritul meu. Bine, poate că mai fac sport, poate că mai am grijă de mine, deși am 43 de ani.

Reușesc pentru că am oameni buni în jurul meu. Lucrurile acestea nu-mi sunt neapărat datorată mie, ci și oamenilor ce sunt împrejurul meu și fac tinerețea să dureze puțin mai mult”, a spus Andreea Marin.

La evenimentul la care a participat, Andreea Marin a respectat în totalitate dress code-ul: glitter glam. Vedeta a avut o ținută impecabilă, iar rochia neagră lungă pe care a purtat-o i-a pus silueta în evidență. Părul strâns într-o coadă a lăsat la vedere cerceii sclipitori și atipici.

Fullscreen-capture-5192018-94203-PM

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x