horoscop-lidia-fecioru-1

Cele mai bune 4 mame din zodiac

Fără îndoială că orice mamă este cea mai bună pentru copii ei. Și în general nu există mame rele. Doar că unele femei au mult mai dezvoltat decât restul acest instinct matern.

Au mai multă răzbdare, sunt mereu acolo pentru cel mic, îl copleșesc cu iubire, îl ajută în orice situație, dar îl și șasă să învețe singur. Pe lângă toate acestea cele mai bune mame din zodiac nu uită nici de faptul că mai au un soț sau că sunt încă femei așa că au grijă și de aceste aspecte.

1.Balanță

Așa cum este una dintre cele mai calme firi din tot zodiacul, mama balanță va căuta mereu să își crească și să își educe copilul în spiritul armoniei. Nu își va pedepsi în niciun fel coii, nu va țipa la acestia, nu îi va jigni și în niciun caz nu va aplica forța fizică.

Mama balanță trebuie să aibă grijă însă, ca să nu depășească limita alintului și copii săi să devină prea răsfățați. pentru că este o persoană echilibrată din fire, mama balanță va ști de fiecare dată ce anume trebuie să facă pentru ca puii săi să ajungă oameni în adevăratul sens al cuvântului.

2.Capricorn

Femeile din acest semn zodiacal sunt firi foarte responsabile așa că vor depunde orice efort va fi necesar doar ca să poată să aibă în același timp atât o familie fericită cât și o carieră strălucitoare.

Și va reuși pentru că nu este genul care să renunțe foarte ușor la planurile pe care și le face. Va face orice va fi nevpoie ca copilul său să beneficieze de ce e mai bun.

Ceea ce trebuie să învețe o mamă capricorn este faptul că viața nu înseamnă doar responsabilitate și stres. Doar așa ca reuși să se bucure de tot ce îi oferă viața din toate direcțiile.

3.Pești

Majoritatea femilor din zodia pești sunt foarte sensibile. Așa că din acest motiv, involuntar, în casa unei mame pești va crește un copil care va adora frumosul, eleganța, creația.

In plus chiar și ea se va implica în jocurile celui mic și își vor organiza prorpia lor lume roz, de poveste din care la un momeent dat va fi nevie să mai coboare și la lumea reală.

4.Rac

Fiind o fire sensibilă și inimioasă o mamă rac va fi mereu alături de copii săi, la bine și la greu, ca să se bucure sau să își consoleze moștenitorii.

Mama rac trebuie să înțeleagă cât mai repede faptul că nu va putea să fie toată viața cloșca cu puii săi și că cei mici uneori au nevoie de puțină libertate spre binele lor.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x