Carmen-Harra-1024x612

Carmen Harra, viziune legată de moartea unei vedete! ”Destinul lui nu va fi lung”

Carmen Harra a dezvăluit că știa că Hanibal Dumitrașcu urma să moară și nu numai ea, ci și acesta își presimțea moartea.

“Hanibal Dumitrașcu a încetat din viață sub incidența cifrei 9! Este născut într-o zi de 9 și moare la 54 de ani! Cinci și cu patru fac nouă și spune totul! Cifra 9 înseamnă că ne-am încheiat cele 9 cicluri ale viețîi!

De aceea, decesul lui nu este un accident sau o întâmplare! Dimpotrivă, în viziunea dumnealui, acesta era momentul în care își încheia socotelile cu viață, și a închis ochii pentru totdeauna împlinit sufletește.

n concluzie, viața lui Hanibal Dumitrașcu s-a terminat exact atunci când trebuia să se termine. S-a terminat culminant! Îl simt că pe un suflet care a plecat știind că pleacă!

De altfel, vreau să va spun un lucru! În ultimele șase luni, el a știu că va muri, și în special în ultimele trei zile, cu siguranță a realizat că totul se va termină!

În viziunea mea, a lăsat pe undeva sigur scris ceva, în care a explicat clar că nu se duce pe lumea cealaltă dezorganizat! El pleacă împăcat, se reunește cu doi membri ai familiei lui și nu este speriat, din contra, moartea este că o eliberare pentru sufletul lui”, a spus Carmen Harra.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x