A uimit o țara întreaga! Reteta unui medic din Satu Mare i-a lăsat cu gura cascata pe toti! Farmaciștii au înghețat !!! Ce-a scris doctorul….

Un bărbat din Satu Mare s-a găsit într-o situație incredibilă care, potrivit studiilor, chiar este una gravă, des întâlnită, și care ucide șapte mii de oameni pe an! Surprinzător este faptul că motivul principal se leagă chiar de medici, adică cei care ar trebui să salveze vieți!

Totul se leagă de scrisul unui medic din Satu Mare care a pus în mare încurcătură pe toți farmaciștii care au intrat în contact cu o rețetă eliberată de el. Toți au încercat fără noroc să o descifreze, dar sarcina s-a dovedit imposibilă… Nimeni nu a putut înțelegea ce scrisese! Tocmai de aceea, rețeta a și devenit virală pe rețelele de socializare. Fiica pacientului a postat pe o reţea de socializare reţeta prescrisă la sfârşitul săptămânii trecute, cu precizarea că, cel mai probail, doctorul care i-a scris tatălui său medicamentele a făcut studiile în Japonia sau China, notează digi24.ro.

„Nu știu dacă domnul doctor (a cărui stampilă e pe bilet) a făcut studiile în China sau Japonia, dar în România e foarte greu de descifrat, drept urmare farmacistele au știut să ne dea, cu greu, doar un singur medicament”, se arată în mesajul fiicei pacientului.

„Probabil că graba a fost de vină, probabil că medicul are un scris mai puțin clar sau descifrabil, cert e că intenția dânsului a fost bună, în ideea în care a vrut să ajute pacientul respectiv”, este de părere Adrian Marc, managerul Spitalului Județean Satu Mare, potrivit spynews.ro.

Iată rețeta, dar și alte două mărturii despre astfel de cazuri:

CITEȘTE ȘI:

Îi dai dreptate?! Raed Arafat, anunț-șoc pentru toți părinții din România: „Vă rog, înainte să vă mutilați copilul pe viață…” Pericolul e uriaș
În ultimii ani controversa vaccinurilor a luat amploare, mai ales după ce multe persoane publice și-au făcut publică decizia de a nu-și vaccina copiii. Însă iată că Raed arafat susține că acest „trend” este unul extrem de periculos. El susține că persoanele publice care îndeamnă la nevaccinare trebuie să realizeze pericolul și să-și asume responsabilitatea.

„Am urmărit înverșunarea cu care unele persoane publice fac reclamă anti-vaccinare! Este datoria mea ca medic să iau o poziție clară fundamentată pe ce am învățat și pe ce am văzut pe parcursul anilor. Este incredibil, și chiar extrem de periculos, pentru că unii chiar cred cele spuse de astfel de persoane care au un grad de credibilitate mare, fiind persoane publice! Ca medic vă spun că cel mai grav lucru ar fi revenirea unor boli care au fost eradicate datorită campaniilor de vaccinare”, a postat Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

„Nu cred ca toate statele conspira impotriva cetatenilor lor si nici statul Roman nu conspira impotriva Romanilor si a copiilor lor! Va rog si va indemn sa va documentati bine inainte de a condamna copilul D-voastra si alti copii cu el la moarte sau la mutilare pe viata!”, a mai precizat Arafat.

„Poliomielita este una dintre bolile eradicate datorita vaccinarii si care a inceput sa reapara din cauza refuzului unor parinti de a-si vaccina copiii lor! Nu stiu ce poate gandi sau simti un parinte care nu-si vaccineaza copilul cand o sa vada copilul sau mutilat pe viata sau cand o sa-si piarda copilul din cauza unei boli impotriva careia acesta nu a fost vaccinat. Respect parerile altora, insa cand o persoana publica face reclama impotriva vaccinarii trebuie sa vina cu probe stiintifice incontestabile. La acest moment singurele probe incontestabile sunt cele in favoarea vaccinarii si nu cele impotriva!”, a mai spus secretarul de stat.

În 2017, Raed Arafat dezvăluia că în Brașov, Cluj și Iași au apărut panouri publicitare cu cu mesaje împotriva vaccinării, care reprezintă „un atentat la sănătatea publică”. Raed Arafat a postat pe Facebook o fotografie cu un astfel de panou publicitar, pe care se pot citi mesajele „Vaccinurile nu sunt sigure! Citeşte prospectele! Informează-te! Cunoaşte riscurile!”.

„Acest panou publicitar a apărut la Braşov acum două zile. Panouri similare au apărut la Iaşi şi Cluj. Înţeleg că este o campanie de “informare”, sau mai bine zis de DEZINFORMARE, asupra faptului că vaccinurile nu sunt sigure. Oare lipsa vaccinării este mai sigură? Celor care încearcă prin orice metodă să transmită omului de rând că vaccinurile nu sunt sigure le spun că lipsa vaccinării poate ucide chiar, sau cel puţin să lase copilul cu invaliditate pe viaţă. Uitaţi-vă la ce s-a întâmplat cu copiii afectaţi de rujeolă. Lipsă vaccinării a fost unul din cauzele principale a formei grave a bolii la copiii nevaccinaţi şi a decesului unora dintre ei”, afirmă secretarul de stat.

x

Check Also

Ce nu stiai despre ghimbir! Retete originale pentru un tratament adecvat pe baza de ghimbir!

Te-ai intrebat vreodata de ce ghimbirul este considerat leacul pentru multe afectiuni? Exista o varietate ...